Hvornår, hvordan og hvad koster E-læring?

Hvornår, hvordan og hvad koster E-læring?

Hvornår giver det mening?

E-læring giver mening, hvis I ønsker at formidle viden på en interaktiv og underholdende måde. E-læring er involverende og en effektiv læringsform. E-læring er med til at sikre et fælles vidensniveau og anvendes ofte til kompetenceudvikling af et større antal medarbejdere, kunder, elever eller leverandører.

 

E-læring kan også anvendes som supplement eller erstatning af tekstbaseret dokumentation og vejledninger.

 

Fleksibilitet

Deltageren bestemmer selv tid og sted. Uanset geografisk lokation er det muligt at deltage. E-læring er alsidig og fleksibel for deltageren. E-læring kan anvendes som en del af et længere kompetenceforløb og kan f.eks. kombineres med online eller klasseundervisning (blended learning).

 

Muligheder

Uanset om I ønsker avanceret E-læring med indbyggede film, demoer, animationer, quiz og afsluttende test - eller om I har brug for en enkel video instruktion, kan I hente hjælp hos os.

 

Speak

Når vi arbejder med lydproduktion lægger vi

vægt på det rigtige budskab, men også den rigtige stemmeføring, energi, intensitet og udtryk som skaber fundamentet i et speak.

 

Erfaring

Vi har erfaring med projekter fra helt enkle videoklip, der f.eks. viser en proces i specifik software, til komplicerede E-læringer, der afslutter med at teste deltageren. Se nogle eksempler under menupunktet Udvalgte referencer.

 

Hvad koster det?

Det er afgørende, hvilket ambitionsniveau I har. Man får det, man betaler for. Vores timepriser følger det generelle markedsniveau for konsulentydelser. Tidsforbruget for opgaven afhænger af jeres deltagelse i projektet, såvel som teknisk indhold (film, speak, test osv.).

 

E-læring er kommet for at blive. Lad os hjælpe dig med at få begyndt, eller fortsætte der hvor du er nået til. Se også i menuen Proces.

Telefon 4279 8279

Adresse Blokken 15

Postnr. 3460 Birkerød

Mail Support@elu-info.com

CVR 3510 0083

Bank 4467 11287956