Proces

Proces

Når en E-læring skal produceres, foregår det typisk efter samme proces, med et eller flere opstartsmøder, indsamling af viden/data og dernæst produktion af første version. Derefter kommer processen med review, godkendelse og udgivelse.

 

Planlægning

Med fokus på budskab og pædagogisk tilgang planlægges E-læringsforløbet, og det afklares, hvem der skal deltage i projektet, og hvordan indholdet skal præsenteres (Instructional Design). Der indsamles viden om det overordnet indhold og aftales format/afvikling for den færdige E-læring.

 

Indsamling af viden/data

De relevante deltagere leverer materiale til indholdet, såvel tekst som manuskript til speak, og sørger for, at vi får adgang til eventuelle systemer og eller demodata.

 

Produktion

Vi optager E-læring i Articulate Storyline2 eller Camtasia. Vi indtaler speak, indsætter animationer, billeder, film, quiz og eventuel afsluttende test. Vi uploader 1. version i online E-læringsmiljø og inviterer jer til 1. review.

 

Review

I gennemgår E-læringen i online systemet. I fremsendte review dokument har I mulighed for at kommentere, ændre og tilføje til indholdet.

 

Redigering/udgivelse

Vi redigerer iht. jeres anvisninger og inviterer til 2. review. Når testpersoner udpeget hos jer har godkendt E-læringen, udgives den i det aftalte format.

 

Klar til brug

Uanset om I ønsker jeres E-læring præsenteret på intranet, internet eller et LMS system, er I klar til brug.

Telefon 4279 8279

Adresse Blokken 15

Postnr. 3460 Birkerød

Mail Support@elu-info.com

CVR 3510 0083

Bank 4467 11287956