Udvalgte referencer

Udvalgte referencer

Video tutorials - MDC Nordic, 2016

 

Manuskript, animation, speak og optagelse af fem video tutorials til kunde med administrativt fælles-skab, på nyheder og specifikke funktioner i den rollebaserede Navision Stat 7.01.

 

I samarbejde med kunden og MDC Nordic er videoerne produceret og udgivet på kundens intranet til brug for interne medarbejdere og deres kunder.

E-læring - Deloitte, 2016

 

Vedligeholdelse og ændring af otte E-læringsvideoer til nye og eksisterende medarbejdere hos Deloitte. Herunder design, layout, speak, gennemgående quiz, afsluttende test samt udgivelse - af Deloitte Policy Manual.

 

I tæt samarbejde med Deloitte, Reputation og Risk, er E-læringerne blevet opdateret, hvorefter indhold er udgivet på Deloittes E-Læringsplatform SABA i samarbejde med Deloitte´s HR afdeling.

E-læring - stort dansk universitet, 2015

 

Manuskript, animation, speak, optagelse og udgivelse af E-læring til medarbejdere på universitetet,

der præsenterer forretningsgange/processer i forbindelse med anvendelse af statens Indkøbssystem

IndFak2.

 

Videoerne er udviklet i tæt samarbejde med universitetets projektleder og er udgivet på universitetets intranet.

E-læring - direktorat, 2015

 

Udarbejdelse af E-læring til medarbejdere hos stort direktorat i Danmark. Herunder design, layout, speak, gennemgående quiz, afsluttende test samt udgivelse - af "Roller og Ansvar" i forbindelse med aftaleindgåelse.

 

I tæt samarbejde med opdragsgiver hos direktoratet er E-læring blevet til, hvorefter indhold er udgivet på Statens fælles læringsløsning Campus.

Video tutorials - Microsoft, 2014

 

Manuskript, animation, speak og optagelse af 21 små korte video tutorials til kunder og leverandører

på specifikke processer i Microsoft Dynamics C5.

 

I samarbejde med opdragsgiver fra Microsoft er videoerne blevet uploadede i WEB format og udgivet på Microsoft hjemmeside samt på YouTube Klik her for at se eksempler.

Salgsvideoer - Columbus NSC, 2013

 

Manuskript, animation, speak, optagelse og udgivelse af seks salgsvideoer til kundepræsentationer af Columbus Fondsløsning.

 

I samarbejde med Marketing & Partner Director hos Columbus NSC A/S, er salgsvideoerne udarbejdet til Columbus NSC's komplette "Fondsløsning med Webadministration", hvor de enkelte dele bliver beskrevet i videoerne. Der demonstreres, hvordan løsningen fungerer, og hvordan løsningen hurtigt og enkelt effektiviserer de forskellige fonds-processer Klik her for at se.

Telefon 4279 8279

Adresse Blokken 15

Postnr. 3460 Birkerød

Mail Support@elu-info.com

CVR 3510 0083

Bank 4467 11287956